Kto ešte nebol v Ivery?

Tento štvrtok hrajú Na Nože zelena tráva, červená krv, telo obrátené na ruby.. to vyzerá ako dobrá úchylačina.
O 19:00 v Ivery

WANTED ------------------------- Hladá sa MESSAGEBOARD

Naposledy bol videný u Manonky na jej skvelom peknom blogu.
Kto ho videl alebo ma o nom nejaké správy nech mi posle telegram.. chýba mi tam..
Manonka, len jedna otázka: prečo si ho zabila???

ĎAKUJEM ZA ÚČASŤ

Ďakujem všetký

pondelok 7. mája 2007

Jabĺk plné mesto


Nikdy sa mi nepáčilo, keď som vyzeral ako niekoho kópia. Nepáčilo sa mi byť v mainstreame. Keď všetci nosili reťaze, ja som žiadnu nemal. Keď všetci uznávali backstreet boys, ja som počúval prodigy. Keď sa všetci prevážali na kolobežkách, ja som chodil peši. Keď všetci šoférujú, mňa to nebaví. Keď všetci nakupujú v auparku, mňa z toho bolí hlava..

Snažil som sa vybudovať imidž na absolútnom odmietaní imidžu. No a preto som mal rád aj apple.. pred takými štyrmi rokmi na slovensku možno bolo pár ipodov, pár ľudí čo mali ibooky a powerbooky.. a ja som im závidel.. v robote som mal ten pekný televízorový iMac a túžil som po ibooku.. tri roky som sa tešil, ako si ho kúpim.. a budem iný.. ľudia mi budú závidieť.. a tak som ho konečne dostal.. volá sa macbook.. a je veeelmi pekný. No a dneska s ním tak idem kuknúť verejnú wifinu na primacialne namestie..

a tam čo nevidím??? aspoň 4 dalšie macbooky. Jeden mal taký jebko vedľa na lavičke, další teta oproti a dokonca týpek s rozbitym nosom a vyzorom bezdomovca si do jedného dačo klepal na fontáne..

piče.. ako mám byť iný.. v tomto skurvene globalizovanom svete?

v tricku z H&M, topankach Adidas, s mobilom Nokia sa citim ako kazdy dalsi kokot.. clovek milion.

31 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

checht, este aj blog si pises ako kazdy ;-)

Anonymný povedal(a)...

nechapem, co si chcel povedat, prepac, ale fakt nechapem...takato predstava globalizacie, nechcem napisat na cej urovni...takato predstava individuality, sak ty si jedinecny, kto Ta pozna, vie, a mame Ta preto radi, a nikomu nevadi co mas na nohach a v usiach a aky mas laptop, aj keby si bol v sutane medzi tisicmi, budes jedinecny...takze o co ide? fakt nechapem...

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

nezáleží na tom čo máš na sebe, ale v sebe :o)

to je image

-- kamikatze -- povedal(a)...

vies co je syndrom cervenych crieviciek? :) je to ked podvedome zrakovo vyhladavas ludi co maju nieco ako ty. (napr ked som si kupila brilky tak som pozerala na ulici len po okuliaroch... atd) takze toto ty teraz robis :) mas focus na NB a kukas po ludoch kto aky ma :)

ja mam hp, nosim skechery, na ranajky zerem vitalineu, pocuvam robbieho a pijem citrus... mam sa pre to rovno zastrelit? :))

Anonymný povedal(a)...

No jasne, ze je nas revo - Betonovy kral - jedinecny. :-)

Anonymný povedal(a)...

Aj ja sa pochvalim co som dnes mal...

Mal som na nohach riekerky, tricko ludi proti rasizmu, sako, otcovu tasku cez rameno z vojny, v nej dievcenske gatky co rohadzovali na oslave dvadsatpatky elamu :) a a dake veci do skoly, vo vrecku prehravac iRiver a v usiach Marcusa Millera...

dufam ze sa aj dalsi pochvalia co mali dnes na sebe, myslim ze to moze byt celkom zaujimave :)

Prajem vsetkym krasny den :)

Anonymný povedal(a)...

tak dobre, ukecali ste ma: ja som mala obycajne rifle bez nazvu, tricko Sniper a adidasky. na ranajky Nescu a telefon mam siemens. ... ja neviem, da sa dnes byt iny v obliekani alebo stravovacich navykoch? v telefonoch alebo pocitacoch? (moj tatko ma jablcko uz niekolko vela rokov)...
revino, praveze iny si pohladom na svet, nazormi, sposobom vnimania. iny je clovek tym, ze nie je konzumny ignorant, ze nie je bezohladny a obmedzeny.
otvorene oci ... v profile pises o otvorenych ociach. si iny, jedinecny, tvojimi ocami - pohladom, nie ipodom :)

Pecosita povedal(a)...

ved vies to asi povedal za mna. wtf? toto ta zere revinko? neklam.

Anonymný povedal(a)...

..neviem ti napisat, ako tu krutim hlavou.. vari mas zamrznutu pubertu? plieskat sa o zem len preto, aby si mali ine veci ako ini ludia? to je smiesne. chapem, ze stadovitost vadi, ale takto sa mancovat? ty tusim nemas tucha, co je globalizacia.. nejaka ti tu vzdy mudrovala, spytaj sa jej, bude sranda :))

Anonymný povedal(a)...

myslim ze ta zerie nieco uplne ine ako to o com pises v poslednych postoch... radsej cim skor prid na to, preco si permanentne nabruseny na cely svet a zacni odstranovat.

revo povedal(a)...

myslim, ze kami to krasne trafila s tym syndromom cervenych crieviciek..
presne to mam.. ked vidim niekoho v rovnakej bunde alebo tricku, idem sa pod zem prepadnut.. aj dneska som sa hanbil.. a to za krasnu vec, po ktorej som tuzil niekolko rokov..

globalizacia je podla mna aj o tom.. doteraz sme isli do rakuska/londyna hocikam, kupili si nieco a takmer nikto iny to nemal.. ted to mozu mat vsetci..

a inac asi je pravda, ze iny treba byt zmyslanim.. ale zmyslanie na vonok nevidno.. na zmyslanie nikoho nezbalis.. na zmyslanie nezaujmes na prvy pohlad..

manon a sitka, mna serie uz 4 roky ta ista vec... a vy viete ktora :).. niekedy na to zabudnem a niekedy ma to dostane a pomaha to kvalitne mojej nalade/rozladenosti

germa povedal(a)...

nuž, keby si netušil čo to je, bol by si iný - asi ako ja :)

Anonymný povedal(a)...

No a ja mam zase novy uces. Take číro male. Nuz, kto mohol vediet, ze segre pri strihani zadrbe?

revo povedal(a)...

aj ja som mal.. a to nezadrbalo ani sestre, ale mne.. ale kvalitne.. dokonca mam este aj blond konce.. cisty aaron carter.

Anonymný povedal(a)...

tie blond konce vyzeraju super...

Anonymný povedal(a)...

ja pisomnu ironiu rozpoznam

Anonymný povedal(a)...

revo prestan s tym menenim nickov lebo dostanes na holu...
toto bolo bez ironie a som ti to povedala aj live tak neviem co trepes :)

Anonymný povedal(a)...

okej. koncim s tym :)

Pecosita povedal(a)...

tie konce vyzeraju super.

revo povedal(a)...

dakujem. tak ja teda to kilo na kadernika radsej prepijem

lizardik povedal(a)...

pripájam sa k ostatným, kašlať na to, či máš ipod, iriver, alebo iný ičosi, dôležité je čo je v ňom a Marcus je super voľba, rovnaké to je s ľuďmi, ak ti záleží na tom, či má niekto na nohách adidy a tričko z HandM (netuším čo to je, ale už to tu bolo spomenuté :-D), tak potom je chyba v tvojom prístupe,
a ak chceš mať na sebe iné veci, tak si ich urob, alebo si daj šiť veci na zakázku, ale pochybujem, že ťa to urobí šťastnejším

FanaticGay povedal(a)...

Ja ze o ovoci... a co je to i pod? Je to ako z basne
i pod
i nad
odchod
odhad.
Ale aj tak neviem co to je.
;)

Lilith povedal(a)...

Uff uff... kazdy xce byt individualita, a casto si neuvedomuje ze nou je. Nejde o to ake mas veci. Su to len veci. Ide o to ako nalozis s tym co mas. Aj s tym co mas v srdci. Kazda dusa je jedinecna. Sice som nevidela tvoje udajne skvele haro ;-) ale z tvojho blogu viem ze si individualita. Just keep swimming...

Anonymný povedal(a)...

ja mam dnes noname tricko, noname kratasy, biele hrube ponozky, tukam do sonyericssona a cumim do fujitsusiemensa;)

revo povedal(a)...

dakujem.

som urcite dost nevyzreta osobnost.. a aj ked nechcem, naozaj mi na tychto veciach zalezi.. urcite mam nejaky komplex.. a asi nie jeden :)

ale urcite budem plavat :)

(vsimajte pocet slova "urcite" v tomto komente.. fuuha. to urcite nieco podvedome znamena.. co asi?)

Martin povedal(a)...

Revo, chces byt originalny? Prestan pouzivat modernu techniku a vrat sa k papieru! Zacni si kupovat namiesto CD a mp3 stare dobre praskajuce platne. A tento svoj blog rozosielaj cez poštárov. To tu este nebolo :))

Aventerra povedal(a)...

aj ja mam mac. ale na tom nezalezi. vzdy budem ina, nech sa najde kolkokolvek veci, kt. budem mat s niekym spolocne, zhodne ci podobne.

nikdy nikto nebude mat presne take spomienky ako ja, davat mojej laske presne take pusy ako ja, ani robit presne take chyby, ako ja. moze byt na svete akekolvek mnozstvo ludi. mozu byt z bratislavy alebo od inadial. vzdy tu budem okrem nich ja. v niecich ociach obycajnym clovekom, ako ostatni, no v inych jedinecnym, nenahraditelnym. ten pocit ostane. dufam, ze dlho.

ps: good luck, nex nemas depku, bompar :):):)

revo povedal(a)...

lukáš, môj blog budem zásadne vyhlasovať z bratislavskeho hradu a pritom bubnovať :)

terka.. neser ma.. to uz kazdy ma mac, mam si kupit comodorre? :D

Martin povedal(a)...

clovek milion? [Jozef Ciger Hronsky - Jozef Mak?]

no nejde o to...
...tymto postom si to uplne vystihol,
nebudem pisat nic extra len tolko, ze viem ako sa citis...

Aventerra povedal(a)...

revko, každý nie. ja poznám len zopár ľudí, čo ich má, aj to nik taký, ako mám ja. a ja ťa hnevám? noooo.... toto odvolaj. :)

revo povedal(a)...

to hej, akoze 24palcovy imac v ruksaku nema kazdy :)..

mindwipe.. konecne dakto, kto ma podporil :)

počítadlo.abz.cz