Kto ešte nebol v Ivery?

Tento štvrtok hrajú Na Nože zelena tráva, červená krv, telo obrátené na ruby.. to vyzerá ako dobrá úchylačina.
O 19:00 v Ivery

WANTED ------------------------- Hladá sa MESSAGEBOARD

Naposledy bol videný u Manonky na jej skvelom peknom blogu.
Kto ho videl alebo ma o nom nejaké správy nech mi posle telegram.. chýba mi tam..
Manonka, len jedna otázka: prečo si ho zabila???

ĎAKUJEM ZA ÚČASŤ

Ďakujem všetký

streda 2. mája 2007

Milý denníček..


Mám doma starý denník jednej kamarátky..

Písala v ňom o svojom živote, rodičoch, škole, láskach a hlavne o chalanoch. Písala, ako ju spolužiak cez hodinu robil rukou pod lavicou. Takmer v polke písania poznámok vykríkla, aké to bolo silné. Písala, ako každý chodil s každým. Písala o triednej party, sedela na spolužiakovi, olizovali sa, jeho postavený vták ju vzrušoval, keby mali gumu, tak sa s ním vyspí. Písala o tom, že sa jej spýtal, či mu aspoň vyfajčí. Písala o svojom 21-ročnom nabijákovi. Písala, ako ju vo svojom aute vzal miesto školy na Kolibu. Písala o inom frajerovi, s ktorým šukala doma, kým rodičia boli na nákupe. Písala ako sa bála, či nie je tehotná. A písala ešte oveľa viac..

Písala ho, keď bola deviatačka na základke.

Keď som to čítal, bol som vzrušený, závidel som, aj ja som xcel byť v jej čase na jej škole.. a pritom som si nevedel predstaviť, aké to môže byť..
aké pocity majú 14-roční z lásky a milovania.. zo sexu..

(ako som to písal, tak mi napadlo, že písala ako cica mica.. len vtedy neboli blogy)


75 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

dobre ranko,
tak ja sa zahram na strasne mudru (niekto by povedal, ze na babku moralizatorku) a idem len povedat, ze to, co sa deje teraz na skolach a je v poslednej dobe take propagovane, sa dialo aj za nasich cias. len vtedy neboli tie mobily, ktorymi by sa to dalo zachytit. robim s deckami uz dlhsi cas a stale je to take iste. su slusne vychovane mlade baby, ktore si svoju pocestnost chrania pre "toho praveho" a su baby, ktore sa vyspia napoziadanie s kymkolvek. ale to nie je ziadna novinka, tak to vzdy bolo, je a bude.
fuj ale som sa rozpisala.
a k tej cici - to bola podla mna len poza, ktoru si tu niekto vytvoril aby bol zaujimavejsi. tolko moj nazor k tejto obsaznej teme ;)

revo povedal(a)...

manonka ten dennik, co mam je zpred 7 rokov.. teda z nasich mladych cias :)..
mne pride straaasny rozdiel v tom, ci clovek je deviatak alebo nieje.. mozno :)

Anonymný povedal(a)...

tak to ja neviem, ja som deviatacka nebola ;)

Anonymný povedal(a)...

este ze som si v tych casoch dennik nepisala :D este by sa dostal na net a to by bola aka hanba, ze 14-rocna panna :DDDD

hroch povedal(a)...

ja si neviem predstavit, aky pocit maju strnastrocni zo sexu a sexuality. dnes su uz vyrazne popredu ale ja som - zda sa - bol vzdy pozadu, ked prvykrat som mal sex davno po osemnastke...

btw, loving the dark look.

Anonymný povedal(a)...

kami ze 14? ze panna? si jakoze f poho? ;)

Disposable povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Disposable povedal(a)...

revo: moralne ponaucenie - ak chlap chce pannu tak si ju musi urobit ...a potom o tom moze zacat pisat blog - liddel.blog.sme.sk ... ( len zartujem, ak nemate dobry zaludok tak ten blog ani neotvarajte )

ja nevim ... sex svetom vladne a ludska hlupost nema obcas hranic ;) a mne pripada mlade zubrienky a ich "bohaty" a "nudny" sexualny zivot nie vzrusujuci skor zabavny( ale aj 100krat opakovana komedia je uz casom nudna ) ;)
musim uznat ze moj "sexualny zivot" do 17ky bol daleko pestrejsi ;) o rande a frajerky som sice nudzu nemal ( ja neviem vtedy este baby leteli na sportovcov ) ale postup ako v mojej ere 16 rocny chlap mal intimny vztah bol nasledovny -
1. pozvem babu na rande
2. tvarime sa ako kamarati a chodime na zmrzlinu a do cukrarne a do kina ( cca 2 tyzdne )
3. tvarime sa uz ako frajeri a chodime do cukrarne a do kina a na kupalisko - zmena - uz sa drzime za ruku ( cca 2 tyzdne )
4. prva pusa - cca mesacne bozkavanie sa po veceroch v brane - dotyk prsnika ci intimnych casti tela zakazany
5. rozideme sa ;)

revo povedal(a)...

dispo tvoje sexualne skusenosti su asi ako moje.. k prsniku som sa tiez dopracoval len omylom aj ked ruky su rychlejsie ako oko :)

kami ty akoze si bola panna, akoze znamenie, alebo akoze naozaj, moja? ja skapem :D

hroch podla mna inteligenti ludia su vzdy pozadu :).. ja som pozadu cely zivot.. ale zase dufam, ze vdaka tomu mi niektore veci nepreletia velmi rychlo.. a stihnem si vsetko pekne vychutnat :)..
aj ked neviem.. za poslednych 5 rokov som toho moc vela nevychutnal.. skor pracoval :(

Lilith povedal(a)...

Fuu ze deviatacka... to som mala prvy vztah a k puse sme sa dostali po 4 mesiacoch:-) Ale suhlasim s Manonkou, ze veci sa deju stale, len sa o nich predtym nehovorilo.
Hroch: Ja som bola v 14 dost pozadu, ked to porovnam s tou pisatelkou dennika. Ale ked nas je viac pozadu tak vlastne ani pozadu nie sme, hm? Mozno sme prave my ten priemer;-) A samozrejme inteligenti :-D

hroch povedal(a)...

lilith, inteligentov beriem :) ale priemer je relativny. ak teda Oni nie su priemer, my sme priemer, tak Oni su popredu. ci co. ale najma sa mi to zda byt sialene, ako su decka dnes (ro)zbehnute aj v tejto oblasti.

Unknown povedal(a)...

Ty, pocuvaj, preco si si dal ciernu farbu blogu, normalne si mi pokazil dojem z citania textu, ktory som doteraz vnimala ako spomienku na niektory z komunistickych dennikov. ;-)

revo povedal(a)...

vcielka mila REVOlucia musi pokracovat.. nova farba vznikla, lebo stara ma uz nudila.. chcel som zmenu a nieco s cim sa mozem zase aspon na chvilocku identifikovat..
a nie je to cierna :) ale seda :)

Anonymný povedal(a)...

revko, sakra, jasne ze som bola vtedy ked som aj teraz... a podla temy co prednasam na Deflore budem este 6 rokov :) to si mi veci :DDD

Jaro Zacko povedal(a)...

Inac, je tu niekto, kto to mal v 14 za sebou???

Anonymný povedal(a)...

Je veľmi veľký rozdiel či je človek deviatak alebo nie. Či má 13, 15,16, 18 a nielen to. Je obrovský rozdiel už len keď je o dva mesiace starší. Všetko sa rýchlo mení - aspoň v tom veku. Je to ako veľký vír. Čo by človek povedal, že by nikdy neurobil, mu príde nadránom v bare v mierne pripitom stave ako úplne najlepší nápad. Veď nevadí. Háčik je v tom, že prídu ďalšie veci, ,,horšie, nevhodnejšie" a zdá sa to byť normálne. Úplne normálne. Jednoducho ,,sranda", po ktorej ,,prahne každý". Možno sa raz pozrie na vec jasnejšie, že väčšina ľudí robí veci, ktoré kedysi pokladal za viac - než - nevhodné a on so sebou momentálne robí niečo oveľa horšie. Ale vždy to ostane pri tom istom. Všetci mu budú vravieť, že je nenormálny. Vždy to bude vadiť. Preto bude už len ,,horšie"...

A./V./T.

Anonymný povedal(a)...

som asi nepozorny citatel, ale pointa vyssie napisaneho prispevku mi unikla niekde v dialke. poprosim sa vyjadrovat exaktnejsie.

Anonymný povedal(a)...

Len som chcela povedať, že je veľký rozdiel, keď človek začína s búrlivým sexuálnym životom v trinástich alebo pätnástich a podobne. A že jedna udalosť potom nadväzuje na ďalšiu. Človek si to ani nepovšimne a zrazu je iný nielen jeho život, ale on samotný. Pochopiteľnejšie? .)

Anonymný povedal(a)...

AVT,

hm, no to znelo ako nejaka obhajoba... vies, ono puberta je presne o tom ze nazory a nalady sa menia ako pocasie... :))) ale nie je to ziadne aliby...

a este jedna vec - 13, 15, 16 - v bare v pripitom stave??? tak to uz je dost zle...

ked ma clovek nad 18 a ozerie sa pod obraz a potom robi pi....ny, tak nech si za to nesie aj svoju zodpovednost...

a este jedna kami-kulturna vlozka :)
http://www.youtube.com/watch?v=NEU8LcTtb_U

Anonymný povedal(a)...

ked chces nieco povedat, povedz to strucne a jednoducho. alebo sa aspon nezamotaj v zlozitych syntaktickych konstrukciach ktorym potom aj tak nik nerozumie.
a k tomu slovniku cudzich slov - vyznieva to viac smiesne ako fundovane, pozor na to

Jaro Zacko povedal(a)...

KOKOS.. JA VAM ZRUSIM TIE ANONYMNE PRISPEVKY A BUDETE MAT PO VTAKOCH!!! :)

Anonymný povedal(a)...

a takto je to vacsia sranda ;) co sa rozculujes, chod si cajik uvarit ;))

Jaro Zacko povedal(a)...

JA ZE SA ROZCULUJEM?
JAA?
NO VIDITE, JU, DRZANU JEDNU?
KEBY SOM VEDEL, KTORA, TAK JU AKO HADA ROZTRHNEM!
JA SOM UPLNE KLUDNY!!!

No tak sem s tym.. kto to robil v 14?

Anonymný povedal(a)...

ak to bolo mierene mne, tak by som ta pohladom roztrhala, len neviem, kto si. ;)) inak ja sa vzdy snazim strucne a jednoducho.

Anonymný povedal(a)...

tak vidis nepodpisana, ze to ide ked chces... toto je dokonaly komment. este chvilu a dotiahnes to na nasu uroven

Jaro Zacko povedal(a)...

kokos.. aj keby som napisal post o baklazanoch, tak diskusiu do neovplyvni.. to je haluska :D

germa povedal(a)...

nuz, dnes aj magor o takom niečom píše...

Jaro Zacko povedal(a)...

magor opisuje..
musim za nim poslat sitku, nech mu povie nieco o dusevnom vlastnictve

Aventerra povedal(a)...

Heh, podľa mňa sú baklažány sexy. Posledne som kúpila baklažán len preto, lebo robil v nákupnom vozíku perfektný kontrast s citrónom. :):):)

Jaro Zacko povedal(a)...

terka, ty si nejako vyrastla?
baklazany ta uz zaujimaju? fiiha.

Aventerra povedal(a)...

Revko, mna len co sa tyka farby... :):):)

Anonymný povedal(a)...

bozinkove trenirky - toto je aky skaredy dizajn? och ach, skromne, placho a nesmelo pískam ako kuriatko: revinooo zmen si to

revo povedal(a)...

Alix, ty si SUPEEER.. mam rad uprimne komenty.. co sa ti na nom presne nepaci?

Anonymný povedal(a)...

ked mam nazor, ze sa mi to paci, ma to znamenat, ze je neuprimny?

revo povedal(a)...

jasne ze nie.. ale malo ludi povie svoj skutocny nazor.. ak sa ti to tu naozaj paci, tak si ma velmi potesil/a

Pustovníčka povedal(a)...

Joj, ta cernota ma odradza od citania .... :-)))

Anonymný povedal(a)...

tu ciernu farbu, ten "grc" a "nudaaaa", stratu plusiek - to vsetko dokazem dychat (pat drepov a som v pohode) ale tie hviezdicky !?! revino, cele je to take zufale a depresivne. som zozrala encyklopediu (ja viem)... ale vyznieva mi to tak detsky. nehnevaj sa :)

revo povedal(a)...

hej, níčka toho som sa presne bál, preto bol pôvodny revo biely.. hmm.. co s tým..? snazil som sa o dobry kontrast..

revo povedal(a)...

al ale zase je tam moja fotka a moj prstik :).. je to osobne :D

Anonymný povedal(a)...

ano ano to som si vsimla - ocicka, PRSTIK :)) sak to moze byt aj na inom pozadi ňe?

revo povedal(a)...

jj, no aj tak neratam, ze sa mi to bude dlho pacit.. uvidim, co z toho casom bude :)

Anonymný povedal(a)...

aku mas farbu oci? :)

revo povedal(a)...

nieco okolo modrej :).. preco?

Anonymný povedal(a)...

noooo tak si daj modru (skromne sa hlasim ze aj ja :)) )

revo povedal(a)...

modru do pozadia? no uf uf.. musim nad tym porozmyslat, ked sa zas budem vyhybat praci :)

femma povedal(a)...

mimochodom - pôvodný dizajn bol lepší -REVOlučný
a teraz chcem byť za múdru - učím na ZŠ, som denne medzi deviatakmi, nie sú anjeli, niekedy ako sto čertov - ale čo sa týka sexu v škole - to je len fantazírovanie...
možno v BA - neviem
mimo školy - to je iné, ale viac sa chvália a vystatujú, a rozprávajú o tom,čo videli v porno...
sú aj takí, čo začínajú v 14,ale to sú skôr výnimky
a čo sa týka sexu v škole - niektorí chalani masturbujú priamo na hodine - zažila som to, bez výnimky to boli decká so zníženým intelektom
myslím, že vo väčšine prípadov to ešte stále funguje tak, ako to napísal disposable
a ešte- toto nemá byť ani prednáška, ani poúčanie - len skúsenosti z praxe :-)))

Pecosita povedal(a)...

clovek sa tri dni neukaze a veci sa menia...a revinko premysla a ja nemam slov...len poviem, ze mi je nanic...ako tebe v predoslom poste. zo vsetkeo...pecka straca optimizmus na par chvil...

Anonymný povedal(a)...

pecka, nejsi sama kto straca optimizmus...hnusny majovy cas

Pecosita povedal(a)...

myslis, ze je to majom? ja ti neviem, ved vies ;)

Aventerra povedal(a)...

heh... vidite, ja tiez som stratila na cas. a pritom viem uplne urcite, ze majom to nie je. :)

Anonymný povedal(a)...

tak teraz viem ako sa asi citil niekto ked videl nasu diskusiu vcera :)

revko u teba je diskusny kruzok klasicky, nemalo by ta prekvapovat uz ze niekedy nejde o to co je v clanku :DDD

Jaro Zacko povedal(a)...

kami esteze existuju aj ludia, ktori diskutuju k veci..
ale mna bavia aj ine diskusije, co sa tu deju.. je to celkom prca..
a trhol som ta o 168 komentov :)

-- kamikatze -- povedal(a)...

jaj zlaticko, zasluzis si to :) a pokial nado mnou vyhravas v takychto veciach tak mi to vobec neprekaza :D

Anonymný povedal(a)...

no u mna majom urcite, aj ze nelasky cas a este aj pravidelny cas konca nejakej etapy v mojom zivote...

Anonymný povedal(a)...

revko, vyhlasujem ta za krala vsetkych diskusii :)

revo povedal(a)...

ved.. vobec ti nezavidim.. ted si tak uvedomujem, ako dlho trva, kym sa clovek z takej etapy zpameta..
tak hadam, ty so skusenostami to zvladnes na druhy krat ako profik :)

Aventerra povedal(a)...

niekedy je menej viac :) myslim, ze ja by som to nezvladala, mat vo svojej diskusii stovky commentov :) ale u teba je to klasika... rada sem chodim pisat komentare miesto ucenia .))

Anonymný povedal(a)...

vidis vev aka haluz.. revo je na blogspote vseho vsudy mesiac.. a uz je to tu klasika.. divny svet :)

ja som tie komenty bral ako sport a cisty marketing.. ale vazne si viac vazim komenty k teme, ako len take pisanie, ktore tu niekedy aj sam z roztopasnosti :) podporujem.

revo

Pecosita povedal(a)...

oki, odteraz uz nenapisem nic odveci, oki? ;)

Anonymný povedal(a)...

sitka, ty si vzdy k veci.. lebo si uzasna.. len sa vec sa niekedy zmeni od pisania postu :)

Pecosita povedal(a)...

revinko, ty moje potesovadlo :) ty si uzasny, ale to som ti uz vravela a dost bolo masirovangia tvojho ega...pokracovanie zasa nabuduce, ked budes potrebovat. ale pravda je, ze dnes som to potrebovala ja a si to vystihol a dakujem .

cmuciky.

Anonymný povedal(a)...

no tak k veci..:)
1)revo, odkial mas jej dennik?
2)papier znesie vela, ak to bola CM, jej monotematicka literarna tvorba je nam znama a mne teda vobec nechyba,ale tebe tusim hej :))
3)co sa tyka tvojej anketovej otazky, sorry, az par rokov po tom veku, teda v dospelom uz..cize v tomto nemozem sluzit... ved vies, my z mačky ...:))
4)fakt si myslim, ze femmin postreh o znizenej IQ s tymto naprosto suvisi, takze respondentov k teme hladaj mimo blogosfery :))

revo povedal(a)...

sasanka k veci :)
1) vypytal som si ho.. lebo som bol hlupy a myslel som, ze jej minulost znesiem.. nezniesol som
2) Cicu Micu mam v Pizzi Mici
3) ja neviem.. je macka a macka sak vies :)..
inac sas.. stale neviem prist na to, ci sa mozeme poznat.. ty ma poznas?
4) nizsie IQ - menej rozmyslania - viac radosti - stastnejsi zivot

Pecosita povedal(a)...

a k teme. nemala som to za sebou v 14, a ani v 16 a dokonca ani v 17...a vobec sa za to nehanbim. a mala som vo svojom okoli len par vynimiek, ktore to za sebou mali.

staci taka reakcia k veci? :)

revo povedal(a)...

sitka staci. ani ja :).
vtedy som to ale za sebou velmi chcel mat.

Pecosita povedal(a)...

ja ani nie, alebo si to uz nepamatam, neviem. ja len viem,ze ked som mala 16, tak nam v USA na strednej dob hlav vtlkali,e sex je zlyyy a pritom mali priamo v skole jaslicky a skolku pre deti studentiek....celkom zaujimave paradoxy.

Anonymný povedal(a)...

revo, najskor asi nie, ale neviem.ja si len tak myslim, ze z ktorej triedy si mohol byt a ktory asi.. ale krk na to nedam :)) Nemal si triedneho DM, vsak?

revo povedal(a)...

noo.. nahodou si velmi blizko.
ty si starsia, ze? ovela?

Pecosita povedal(a)...

revinko, ty raz budes slavny. budes sa so mnou potom bavit?

revo povedal(a)...

sitka jasne. budes moc byt v mojej suite :)..

neblazni uz s tym masirovanim mojho ega.. lebo mi zacne tlacit na vnutorne organy :D

Pecosita povedal(a)...

dnes som v nejakom blbom casaku (ked som sedela vo vlaku) citala taky clanok o planotickej laske a jej sile. a bol tam taky priklad. ze nejaka kocka napisala z cudzieho cisla frajerovi sms o tom, ze on ju sice nepozna, ale ona jeho ano, a ze sa jej paci. a cakala reakciu, on stale vyzvedal, ona mu davala take jemne indicie. pisali si tak niekolko mesiacov. a potom sa ona nastvala uz, a dohodla si s nim rande. a potom sa cudovala, ze sa s nou rozisiel. lebo....lebo mu jednoducho chybala ta tajomnost. co som tym chcela povedat? neviem. teda viem. ale nepoviem :)

Pecosita povedal(a)...

ja teraz nemasirujem. vymyslanioe sloganov ti ide, bude z teba dalsi fedor f? ;) a ked budem politicka tak sa vezmeme? :D

revo povedal(a)...

sitkaa ked budes politicka, tak ta asi nebudem poznat, lebo ja politikov, s ktorymi nahodou nepijem, nepoznam :)

sitka.. platonicka laska je hlupost.. bol som tolkokrat platonicky zalubeny, ze by som mohol pisat prirucku 10 krokov k nerealnej laske.. ale nikdy z toho nic dobre nebolo.. len sklamanie

Pecosita povedal(a)...

ved o tom vravim :)

ja som to naposledy zazila asi na strednej. teda taku tu echt platonicku :)

a co sa tyka mna...tak ma budes poznat, aj ked budem politicka, lebo ma poznas uz teraz. nie? trdieko ;)

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

14??? fakt 14???
nie je to skoro? :o)

no ale veď dobre no, mlčím :o)

počítadlo.abz.cz