Kto ešte nebol v Ivery?

Tento štvrtok hrajú Na Nože zelena tráva, červená krv, telo obrátené na ruby.. to vyzerá ako dobrá úchylačina.
O 19:00 v Ivery

WANTED ------------------------- Hladá sa MESSAGEBOARD

Naposledy bol videný u Manonky na jej skvelom peknom blogu.
Kto ho videl alebo ma o nom nejaké správy nech mi posle telegram.. chýba mi tam..
Manonka, len jedna otázka: prečo si ho zabila???

ĎAKUJEM ZA ÚČASŤ

Ďakujem všetký

piatok 4. mája 2007

Rozprávka na pokračovanie

Raz v romanticko písavej nálade som si kúpil pekný zošit a atramentové pero. Nacucol som do neho zelený atrament, otvoril prvú stránku a začal písať príbeh. Potom mi napadlo, že ho vlastne nechcem písať sám. Kúpil som druhé pero a dal ho láske. Písali sme spolu príbeh. Každý deň sme si podávali zošit a boli zvedaví, čo sa v príbehu stane..

Teraz si chcem túto hru zahrať s Vami..
Je len jedno pravidlo: Každý môže napísať koľko chce, ale musí pokračovať po tom pred ním.

rozprávka o zamračenom dni s pekným koncom (lebo je to rozprávka)
Ráno sa Revo zobudil s divným pocitom. Na budíku už veľa hodín a kohút kikiríkal ale vstávať sa mu nechcelo. Vonku tma. V postielke teplo. Lenivo rozmýšlal či vstať z postele, či čo robiť...

idete...

39 komentárov:

Aventerra povedal(a)...

Hm... Načo si ,,kaziť" ráno? Ostal ležať. Myšlienky prúdili, až pred ním utiekli, a aby ich dohnal, pustil sa za nimi - do sna. Niekedy sa spí najlepšie ráno. Buď po veľkej námahe, alebo z lenivosti. Pokiaľ človeka nečakajú povinnosti, takéto lebedenie je naj. Horšie býva, keď sa pristihne, že je dávno obed, a dačo je načase robiť.

Anonymný povedal(a)...

hmm ... Obed. Zdvihol sa z postele. Obliekol. Vybral sa von. Doma ho vsetko desilo. Desilo ho ako su mu tie veci blizke, bolelo ho pozriet na tricko co dostal na vianoce, vsetko bolo hnusne osobne. Vonku je sam, bez osobnych veci. Sam. Bezcielne isiel pred seba...

Anonymný povedal(a)...

Prechadzal ulicami mesta a minal tela bez tvari, kazda mu bola cuzdia, chladna... Citil sa ako najosamelejsi clovek na svete, priehladny, zbytočny...

Unknown povedal(a)...

Až tak bezcielne prechádzal mestom, že nevšímajúc si nikoho a nič narazil do pásky, ktorá označovala, že tuto na ceste práve nalievali nový betón. Vravel som? V parku bol, do takého parku vám chodí veľa ľudí. Človeka poskakujúceho v čerstvom betóne si človek venčiaci psa všimne. A usmeje sa. Dokonca ten človek môže byť aj nejaké dievča otravujúce sa zo psom, ktorého chcela jej malá sestra. A tak sa Revo obzerá, kto sa na neho v tento deň škaredý škerí...

Anonymný povedal(a)...

a vtom sa pred ním objaví malé dievčatko so strojčekom na zúbkoch, ukáže prstom na Revka a zakričí na niekoho stojaceho neďaleko : Aha, pozri tento ujo padol do cesty, ja mu pomôžem ho vytiahnuť, dobre?
dievčatko odbehlo a vrátilo sa späť s palicou väčšou ako bola ona sama...

Anonymný povedal(a)...

- chyt sa ujo, ale rychlo. Povedalo male dievcatko rackujuc pri tom slovo rychlo tak, ze sa Revo z nicoho nic zacal smiat.
- Neboj malicka ja som sa len zamyslel a zrazu som bol zapadnuty v ceste
- Hej ako ja v zime na chopku, zapadlo som do snehu a ocino ma vytahoval palicou. Ty vyjdes sam?
- Ano poveda Revo. Ale dakujem za pomoc.
Otocil sa v rozliatom betone a vysiel von. Sadol si na travu. Vyzul obetonovane tenisky a hodil ich do kosa
- Bude ti zima ujo.
.
FanaticGay

hroch povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
hroch povedal(a)...

"nechaj toho uja," dobehla zrazu dievcina so psom na voditku a dievcatku vzala z ruky palicu. "povedala som ti, ze nemas chytat spinave veci. tym som inac nemyslela teba", povedalo dievca so psom, ked sa pozrelo na reva. "ahoj," pozdravilo a podalo revovi ruku. psik poskakoval okolo a dievcatko uz bez palice poskakovalo tiez.
"ahoj," povedal revo, nechal dievca, nech mu pomoze vstat a vzal do ruky topanky zaspinene od cestarskeho materialu.

hroch povedal(a)...

"to je moja sestra," povedalo dievca a kyvlo hlavou smerom k poskakujucemu dievcatku. "toho psa strasne chcela, tak ho teraz vencim ja," usmiala sa.

nevsimla si dierku na revovej ponozke a revo si ponozky radsej rychlo vyzul.

lupe povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Pecosita povedal(a)...

Revo ma pekne chodidla, tie si uz dievcina vsimla a on si vsimol, ze ona ma krasny usmev a pekne prsty na rukach, take dlhe a stihle. Odfotil si ich do pamate, neskor ich nakresli.
"prechladnes." povedala krasnoruka a usmiala sa na reva tak, ze mu aj tie studene nohy zacali horiet a on citil, ze sa cely cervena.
dievca si to zjavne vsimlo, ale nepozrelo na neho pohrdavo ani pohorsene, skor tak milo, ocarene.
revo stylom sebe vlastnym vyhrkol:
"mozem nakreslit tvoje prsty." hned ako to vyrieskol, v duchu zanadaval: "revol ty debil, si to zas posral." ale ona neutiekla ani sa nenahnevala, len povedala, dobre, tak podme tamto do parku po ceste mame papiernictvo, mozes si tam kupit ceruzku a papier. ale potom mi ten obrazok darujes, aj s venovanim, dobre?"
a revo suhlasil. potom spolocne vsetci styria: revo, krasnoruka, jej mala rackujuca sestricka, aj psik cupkali po ceste a revove pekne chodidla vydavali pleskotave zvuky.

lupe povedal(a)...

Bola to priam gýčová situácia - Revo a dve females. jedna síce nezletilá, ale druhá celkom "použiteľná".
Situácia by sa vyvinula rovnako gýčovo, keby sa to celé nestalo v takom nudnom meste.. Jednoducho, skapal tam pes.
Čo urobí správny chlap (správny chlap = Revo) v útulnom zajatí dvoch slečien?
Pôjde ich vyprevadiť k bráničke, za ktorou zavrú malú sestričku a otravného psa?
Ako veľmi ho budú bolieť bosé nohy bez ponožiek?

Pecosita povedal(a)...

tam kde skapal pes to ale nemusi byt vzdy az take stratene, pretoze revo je pan kreativny, vzdy nieco vymysli a nevadi mu ani bolest, ani sestricka a ani ten pes. revo ma totiz psiky rad.
tak teda kupi v papiernictve ceruzku c2. a skicar, dievcata ho uz cakaju na blizkej lavicke. mensie dievcatko skacka okolo a starsie si prezera svoje ruky. pes ocikava nohu lavicky a je to jednoducho idylicke.
az prilis. revo si k dievcine prisadne a zacne kreslit. takmer telenovelovska romantika. co ju prekazi? revo je totiz v tomto skeptik a tak caka na pohromu.

Anonymný povedal(a)...

a dost...zrazu, az nerevovsky tvrdo, otvoril oci a vyliezol z postele...ma toho vela...dnes...aspon si to nahovara, diplomovka, pracovne stretnutia, firma...a ked zrazu zavola Bohac, ze o pol hodinu v centre, vsetka romantika je tatam, v priebehu par minut je obleceny, stihne sa opalit vriacou kavou, zabuchnut dvere a poskakujuc raz na jednej, raz na druhej nohe, zavazujuc si snurky, bezi na elektricku...a zaschnuty beton z tenisiek opadava do zabudnutia

Pecosita povedal(a)...

kdesi po ceste narazi do svojho kamarata, ved vies ktoreho, ten ma na hovenko naladu, je plny pesimizmu a na revovu rychlu otazku: "ako sa mas?" odpoveda:"zle." revo sa sice ponahla, ale este mu stihne zakricat povzbudive slova: "ved pockaj, zoznamim ta so sitkou a hned bude lepsie." revo bezi dalej za svojimi povinnostami, a ved vies sa konecne usmeje.

FanaticGay povedal(a)...

Revo bezo do centra snazi sa neprist neskoro. Ked tu zrazu.
- Do riti cerstvy beton. Ja sa na to...

revo povedal(a)...

.. velmi tesim" doriekol Revo vetu.
"Konecne si mozem len tak v pohodicke v betone postat. Precitat si rozpravku o sebe a pockat kym sa zo mna stane turisticka atrakcia." pomyslel si.

Ked v tom ale zrazu...

-- kamikatze -- povedal(a)...

zacul za sebou hlasny zensky zvonivy smiech. Obzera sa dokola a hlada jeho zdroj. kukodivu sa na nom smeje to najkrajsie dvievca ake dnes stretol...
"Hej skodoradostna... vidim ze sa dobre bavis, preco si ma nezastavila pred tym betonom? ha?"
skodoradostna sa len dalej smeje... a revkovi to v tom dojde, aj ona ma tenisky od betonu a s radostou si vychutnava pocit ze nie je jedina ktora takto dopadla. Revkovi to cele zacne byt smiesne a pusti sa so slecnou do rozhovoru...

revo povedal(a)...

a spolu papaju kusky betonu a ohadzuju sa cementom..

Anonymný povedal(a)...

a potom sa navzajom musia podpierat kym sa dotackaju do nemocnice, ked uz vie, ze je Skodoradostna na posteli, revko upada do bezvedomia v zelenom nemocnicnom ubore

Pecosita povedal(a)...

ale zelena mu sekne. prebudi sa na to, ze mu celo utiera krasna sexi blond sestricka s velkym poprsim.
"ja asi bluznim" povie si, ale cuci jej do vystrihu.

ale to stastie mu nie je dopriate na dlho...

FanaticGay povedal(a)...

Sestricka si vsimne, ze sa prebudil a hned spusti.
- Clovece ste blazon? Hltat beton? Viete co to bude ked to pojde von? Ale sme radi, ze sa podarilo chytit tu hroznu masovu vrahynu. Beha po meste a vrazdi mladych muzov tym, ze ich nuti jest beton. Teraz je na policii a vam sa osobne prisli podakovat. Je tu nejaka Majorka Zemanova. Poviem jej aby vosla.
Usmeje sa nakoniec setricka ide ku dveram a povie
- Nech sa paci. Uz je hore.

revo povedal(a)...

Majorka Zemanova je nanestastie dneska na polnom cviceni a prave sa plazi v bahne.. preto dosiel Major Majer.. nahodou u neho bol Revo na odvode..
a tak na neho major Majer uz od dveri krici:...

Pecosita povedal(a)...

" eeej, vas si pamatam, to ste vy s tym velkym...

Anonymný povedal(a)...

... talentom na hru na lesnom rohu. nahodou mam jeden v aute, zahrate mi?

revo povedal(a)...

"nuz.. s plnymi ustami betonu vam tazko nieco zahra." povedal duchapritomny primar.

otocil sa smerom k Revkovi.. ale ake bolo jeho prekvapenie, ked si zbadal, ze...

Pecosita povedal(a)...

revko uz v posteli nie je. zostala po nom len kopka...

Anonymný povedal(a)...

nestraveneho betonu. Utekal ako rychlo vedel, bose nohy mu capkali na chodniku. Cely zadychcany dobehol do parku a sadol si na lavicku. v boku ho lamalo. Sedel tam, strapaty, v zelenom plasti, bosy a ...

Anonymný povedal(a)...

...nasraty na cely skurveny betonovy svet, ktory zda sa, nie je blizky iba mafii a obzrel sa...

lupe povedal(a)...

..uvidel svojho starého parťáka zo základky, ako si to razí mestom na naleštenej Audine s ryšavou luxusmačkou ako doplnkom na sedadle spolujazdca.
"Toto je už aj na mňa dosť," pomyslel si Revo, keď v tom dostal nápad za všetky drobné.

Pecosita povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Pecosita povedal(a)...

...kupi si macku! ta od neho aspon nebude tahat prachy.

FanaticGay povedal(a)...

A hned sa ja bosy, prostovlasy (strasne som toto slovo chcel pouzit v nejakej poviedke) a ozelenoplastovany vybral hladat ovbchod z mackami. Pozera do vikladnych skrini obchodov... hlada macky... ked tu zrazu
- NIEEEEE. Makky beton a ja som bosy...

FanaticGay povedal(a)...

Poznamka autora pod ciarou
Tolko chyb v jednej vete som naposledy urobil asi niekedy hmm predvcerom. To mam za tu skodoradost, ze sa rehocem a pisem a nedavam pozor.
Koniec poznamky autora pod ciarou

revo povedal(a)...

- "nuz co, asi je mi to sudene" riekol revo a zvalil sa do mekkeho betonu.. "aspon ze neprsi"

a to sa stalo o 11:44.. a prave vonku zacalo poprchat :)..


Zelam pekne snicky mile deti.. rozpravky je koniec a ja vam veeelmi dakujem. Boli ste skveli :)

Anonymný povedal(a)...

Ako skveli? Ved si povedal, ze to ma dobre skoncit a ziadny sex tu nebol... :-)

Jaro Zacko povedal(a)...

myslis, ze by mal revo stretnut grgu? v rozdat si to v betone?

dobry koniec musi byt aj bez sexu, sak som panic. az do svadby.. alebo kym ma nejaka princezna nepobozka a neprebudi. som sipkovy revo.

Pecosita povedal(a)...

sipkovy revo? zapas s grgom v betone? no....jaaaa si myslim, ze by z toho bola skvela reality show ;)

Anonymný povedal(a)...

revo ako skoncil zabetonovany (nie len nohy, ale cely), takmer nahy v nemocnicnom plasti, prostovlasy, bez frajerky!!! tak toto akoze ma byt stastny koniec??? uff, zatlacam sa nazad slzicky ...

počítadlo.abz.cz