Kto ešte nebol v Ivery?

Tento štvrtok hrajú Na Nože zelena tráva, červená krv, telo obrátené na ruby.. to vyzerá ako dobrá úchylačina.
O 19:00 v Ivery

WANTED ------------------------- Hladá sa MESSAGEBOARD

Naposledy bol videný u Manonky na jej skvelom peknom blogu.
Kto ho videl alebo ma o nom nejaké správy nech mi posle telegram.. chýba mi tam..
Manonka, len jedna otázka: prečo si ho zabila???

ĎAKUJEM ZA ÚČASŤ

Ďakujem všetký

sobota 19. mája 2007

Znovu sa pýtam prečo


celý svet padol na hlavu.
(ak to je vôbec možné, lebo v geografii sme sa o hlave sveta neučili. riť sveta je iné.) každopádne je niečo divné v štáte dámskom.

na svete je stále vraj viac žien ako mužov. na našej strednej sme mali v tried asi 18 báb a k tomu 12 chalanov. v iných triedach to bolo ešte viac v prospech nežného pohlavia. a to nehovorím o meste plnom kočiek. autobusoch plných chrumkavých prsíčiek (tak do ruky.. hmmm..), krátkych sukničiek a štebovatých hláskov ("do piči, ta kurva fyzikárka si myslí, že nemáme nič iné len fyziku sa učiť?")..

no a tu príchádzam k paradoxu..

prečo sú všetky baby zadané? (podľa tlamera a inštitútu GfK 95% báb, čo za niečo stoja, majú frajerov) a prečo je tak veľa super chalanov, ktorí sú voľní?

vlastne poznám iba jednu babu, čo dlhšie nemá frajera a z fleku mi napadli aspoň 5 kamaráti a hneď mi prichádzajú na um další super chalani, do ktorých by som sa hneď buchol, keby som bol baba.. chalani, ktorí sú múdri, vtipní, vyzerajú dobre, sú voňaví etc.. ale aj tak už roky sú sami..

37 komentárov:

veď vieš povedal(a)...

ved vies, my mudri, vtipni, dobre vyzerajuci a tabakom vonajuci sme nedostupni, sme ako diamant v klenotnictve, nad ktorym kazda len hika a ochka, ale neodvazi sa ani len vstupit dnu

Pecosita povedal(a)...

a ja mam niekolko takych kamosiek, dame to dokopy a bude vybavene. zachranime svet a aj tvoje psychicke zdravie. ok?

oolerin povedal(a)...

Ja mam pocit ze problem je hlavne v komunikacii... sice sa hovori ze Bratislava je len velka dedina ale predsa len vacsina tych uzasnych muzov a aj tych uzasnych zien su dost vyberavi (hovorim z vlastnej skusenosti :-D ) a najst si z tych niekolko tisic (to tak strielam od kolena ;-) potencialnych partnerov toho praveho moze trosku trvat...
Hm rozmyslam ze keby sa niekomu podarilo tento komunikacny problem vyriesit, zarobil by na Zoznamke 2.0 dost tazke love :o)

-- kamikatze -- povedal(a)...

matematicky je to jednoduche, kedze je viac dobrych bab ako dobrych chalanov a este stale su nejaky dobri chalani volni, tak potom jeden chalan je zadany s viac babami a rozhodne by sme im to mali vsetkym povedat, pretoze bud im ta polygamia vyhovuje alebo o nej nevedia :D

ak o nej nevedia a naseru sa, tak bude zrazu prebytok volnych bab a dopyt po chlapoch zvyseny.

ale proti tomu razne protestujem z cisto osobnych dovodov :)))

Anonymný povedal(a)...

No preto, ze su niektori egoisti nechcu robit kompromisy, ktore ku vztahu patria, alebo sa boja zamilovat, lebo tym by to ego stratili a obetovali. A potom su ti z minulosti sklamani...

Ja povedal(a)...

a ako som si ja vsimla, su medzi nami aj taki, ktori su slobodni zamerne a maju na to svoje "dovody". napriklad swarovski :o)

Unknown povedal(a)...

Maia... Ceeee je spravne!!!

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

revo, myslím, že problém bude inde ako v počtoch, pretože ja mám pocit, že je to presne naopak :o)

revo povedal(a)...

ved vies aj ty si v mojom zozname top 5 :).
mozno to je pravda.. ale zase ja pocit nedostupnosti nemam

sit a girl to je super napad.. vies mozno kvoli comu to je tak? lebo v ludoch nevidis ich super vlastnosti, pokial ich nepoznas.. preto mame super kamosov/-ky, ale nepozname na prvy pohlad super baby/chalanov.

ool to zoznamky 2.0 idem.. ake by mala mat funkcie?

kami to je cast toho paradoxu.. ze ako ze je mozne, ze je viac bab a vsetky su zadane? ze by boli medzi nami nielen baby, chalani ale aj mimozemstania, ktori balia super kocky a cakaju, ze tak ludstvo vyhynie na nedostatok sexu? :)

maia ja asi tiez nexcem robit kompromisy.. xcem perfektnu kocku.. lebo na neperfektnu sa mi neoplati minat cas..

meph podla mna nikto, kto to ma v hlave/srdci v poriadku, nexce byt sam.. uzivat si jednodnove znamosti je asi prca.. ale na kolko? na mesiac? (nemam skusenosti, ale viem, ze by ma to asi nenaplnalo moc)

veď vieš povedal(a)...

revo, ani ja ten pocit nemam, ale ked sa dlho nic nedeje, vymyslim si takuto historku a aspon sa zabavim...oklamem?...to tazko

a aka je pravda? som pripraveny robit kompromisy, som pripraveny komunikovat, som pripraveny milovat, som pripraveny tesit sa domov, som pripraveny starat sa...

revo povedal(a)...

ved ja viem.

Ja povedal(a)...

revo, ja viem realne ze to naplna len na ten tyzden ci mesiac :o( aj ja chcem lubit bez potreby tu osobu vlastnit, uplne nezistne, tesit sa z kazdeho momentu a robit niekoho stastnym... jak jednoducho to znie

S. povedal(a)...

hah tak tento post preposlem aprilke, nech sa pobavi- ona tvrdi totiz presny opak. :D

-- kamikatze -- povedal(a)...

revko - keby sa na nedostatok sexu dalo vyhynut tak uz cucham fialky zospodu :D ale ta verzia s mimozemstanmi vyzera lakavo ako dobra vyhovorka :)

tak nejak zahadne mi z toho vyplyva ze jedine co treba robit je zoznamovat sa a rozsirovat si okruh znamych... odborne sa to nazyva "konektor"...

tak preco sa ludia davaju dokopy s tymi ktorych nepoznaju?

veď vieš povedal(a)...

kami, dobra otazka, preco hladame neznamych? podla mna aj preto, ze znami nas spoznaju, so vsetkym, v dobrom aj zlom a u neznamych mame sancu to zle bud zamaskovat, alebo uplne eliminovat, zacat nanovo...si myslim. ha?

Aventerra povedal(a)...

nechces robit kompromisy, chces perfektnu kocku, lebo na menej perfektnu sa Ti neoplati minat cas? nech je po Tvojom, ale obetovanie sa jeden druhemu k laske patriii.

-- kamikatze -- povedal(a)...

ved vies, ale aj znami nas poznaju aj my ich a beru nas so vsetkym tym zlym... takych aky sme, pretvarovat sa uz davno nemusime...

ja som zistila ze ma nebavi spoznavanie niekoho... take to uplne od zaciatkov, aku ma rad hudbu, farby... (asi preto ze dost casto komunikujem s cudzimi)

niekoho bavi prave to. a ked sa spoznaju lepsie, zistia niekedy ze k sebe vobec nesadnu, pretoze to nie je take ako na zaciatku...

veď vieš povedal(a)...

kami, hej, beru nas...ale ako priatelov. tym, ze poznaju nase slabe stranky nechcu s nami vstupovat do niecoho blizsieho, rovnako ani my s nimi, to co v priatelstve moze byt len drobnym nedostatkom, jesitnostou, alebo akokolvek to nazves, pre potencialny vztah je tym, co brani jeho vzniku

cize, viem to tolerovat, ale doma to nechcem...asi tak

a sice, moju byvalu by som bral znova, hocikedy, aj s jej plusmi aj minusmi...ale to bude inym..ved vies

Anonymný povedal(a)...

keby si bol baba, tak sa ti zda ze vsetci skveli chlapi su zadani a poznas kopec super bab, ktore su volne a pytas sa preco.
rovnovaha revko - vacsina skvelych muzov aj zien su zadani.

Anonymný povedal(a)...

Revo, nieco asi na tej prevahe zadanych zenskych bude...

Kua, tak preco sa mi este nepodarilo zobudit sa rano s piatimi v posteli? :D

revo povedal(a)...

pockaj, kym sa ozenis a budes mat 4 dcery a jednogarzonku..

Pecosita povedal(a)...

navrhujem znovu zaviest povinne chmelove (a ine brigady). to by sa zoznamovalo. mladi ludia nedobrovolne makajuci, po vecerch sa spolocne opijajuci a na gitarach brnkajuc spievajuci... zblizovanie jedna balada.

revo povedal(a)...

beriem..
navrhujem jemnu revoluciu..

ja sam budem tvarou revolucie, volajte ma velky revo..

tesim sa na svoje mauzoleum.. hlavne mi ale do smrtelnej postele pribalte 2 playboy zajaciky..

Brigady su fasa.. ale teraz kocky robia hostesky po autosalonoch a balia ich tam velky bezkrkaci..

a chalani balia zas vo figare cokoladu..

ps. kto teraz vlastne zbiera ten chmel???

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

jj, revo, máš pravdu, tých kamošov je veľa a sú super, ale už sa to nedá zvrátiť. asi je to škoda ale tiež už sa mi nechce ísť po hlave do vzťahu, od ktorého nemôžem vedieť čo mám očakávať, radšej niekoho spoznám a počkám si na to či sa to neskončí inak ako... ďalším kamarátom :o)

karolina povedal(a)...

revo: som chcela k tomu len, ze: hahahahhahahah....hehehhehehehh...buhehehheheh...a este chacha. To je vsetko

revo povedal(a)...

ehm, na co bola tato reakcia?

karolina povedal(a)...

ehm, na tvoj post.

Disposable povedal(a)...

revo: ja len taka technicka otazka -
ako vyzeraju ti piati kamarati a super chalani do ktorych by si sa hned buchol keby si bol baba ? :) lebo to co ty mozes povazovat za "super chalana" vobec nemusi byt to co aj zeny povazuju za super chalana
;)))

Disposable povedal(a)...

teda nie ze by som mal daco voci tvojmu usudku ale heterosexualny chalan - panic, asi tazko vie posudit co je super chalan pre heterosexualnu mladu kocku ;)

revo povedal(a)...

22-rocny panic, ktory ma bisexualne sklony :)

proste su to chalani, s ktorymi sa prijemne citim, lebo su prijemne ludski a je s nimi dobre.. nie su to bohati sukaci, ani nic podobne.. ale kazdy z nich je osobnost.

kaja.. ehm, a na com sa konkretne smejes?

FanaticGay povedal(a)...

No revo mam dost. Pet skvelych chalanov a ty zhanas nejaku zensku. Mam dost.
.
Ehm sorry ale zasa som raz neodolal.
.
:)

revo povedal(a)...

pohodicka.. ako vlastne clovek pride na to, ze je gay?

Shanti povedal(a)...

ked som bratovi na strednej vyjavila moje pozorovanie, ze je asi gay, stalo ma to par modrin (obdobie zmatenia), po roku na VS mi oznamil ze je bi (obdobie zmierenia a rozhodnutie skusit jak to fici na druhom brehu), o dalsi rok uz hrdo vykracoval ako gay (obdobie nadsenia jake je to fasa), o dva roky sa postazoval jak ho frajer hnevka, ze aka som pekna, ze by sa aj naspat preonacil (obdobie ked mas uz uplne u prdele)

Disposable povedal(a)...

revo: prijemni chlapci s ktorymi je dobre su zvacsa kamarati ;)
zenam sa pacia zvacsa zli chlapci ;)

revo povedal(a)...

jj.. to si uvedomujem, zeny chcu neznych grazlov..

z koncertu kontrafaktu:
vsetci vagabundi ruky horeeee!!!
jeeeej
a teraz vsetky pice ruky horeee!!!
jeeeeeej


shanti, ty si uhadla moj dalsi post :)

svetielkujúca povedal(a)...

pocuj, hod cislo aspon na jedneho z nich:))) ja nepoznam ani jedneho takeho, tak by som si ho ako buduca novinarka rada odfotila ako raritu:) myslim jedneho z tych uzasnych, co by si sa buchol. au!

revo povedal(a)...

adsej by si im ako buduca novinarka mohla urobit PR clanok..

nexces?

počítadlo.abz.cz