Kto ešte nebol v Ivery?

Tento štvrtok hrajú Na Nože zelena tráva, červená krv, telo obrátené na ruby.. to vyzerá ako dobrá úchylačina.
O 19:00 v Ivery

WANTED ------------------------- Hladá sa MESSAGEBOARD

Naposledy bol videný u Manonky na jej skvelom peknom blogu.
Kto ho videl alebo ma o nom nejaké správy nech mi posle telegram.. chýba mi tam..
Manonka, len jedna otázka: prečo si ho zabila???

ĎAKUJEM ZA ÚČASŤ

Ďakujem všetký

piatok 16. novembra 2007

opustil ma, mám mu dávať?

Otázka:
Milé revíčko, čítam ťa už od druhej triedy a vždy sa dozviem veľa poučného. Veľmi sa mi páčil tvoj článok o antikoncepcii pre nás, ktoré sme ešte nemali menzes a aj praktické rady aké nohavičky si neobliecť na rande za telocvičňou. Rada by som sa na teba obrátila s otázkou, čo ma svrbí už niekoľko dní:
Môj chalan sa so mnou rožišiel pred rokom, lebo sme si už vraj psychicky nevyhovovali. Odvtedy ku mne chodí vždy keď nemá do čoho pichnúť a spíme spolu. Je to normálne? Keď ja ho stále tak ľúbim, podľa teba sa ku mne vráti?

(Jonatánka, 13)

Revičko:
Milá Jonatánka, ako známy slaboch mám v tomto bohaté skúsenosti, aj ja sa rád vraciam do teplých miest. Určite mu dávaj, a neprestávaj s tým. My chalani si musíme často pomôcť, pretože prebytok spermií nám môže spôsobiť exploziu v oblasti gulí. Preto ak máš svojho bývalého naozaj rada, tak mu pomôž s týmto zložitým problémom.
A špeciálna rada ftáka reváka pre teba: ak xceš, aby sa k tebe vrátil, presvedč ho na sex na ostro, okrem toho, že je to omnoho intenzívnejšie a krajšie striekanie, po pár mesiacoch možno bude mať dôvod s tebou zostať.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

no ja zíram... čo vznikne z... :))

počítadlo.abz.cz