Kto ešte nebol v Ivery?

Tento štvrtok hrajú Na Nože zelena tráva, červená krv, telo obrátené na ruby.. to vyzerá ako dobrá úchylačina.
O 19:00 v Ivery

WANTED ------------------------- Hladá sa MESSAGEBOARD

Naposledy bol videný u Manonky na jej skvelom peknom blogu.
Kto ho videl alebo ma o nom nejaké správy nech mi posle telegram.. chýba mi tam..
Manonka, len jedna otázka: prečo si ho zabila???

ĎAKUJEM ZA ÚČASŤ

Ďakujem všetký

štvrtok 16. augusta 2007

balenie

posledné dni chodím po meste a necítim sa vôbec dobre. oproti dokonalým, krásnym, auparkovým a bohatým hercom v divadle bratislava/život mám pocit, že som nehodné nič. uhýbam sa pohľadom, hladím do zeme, trasiem sa od nervozity už len keď idem okolo nejakej kaviarne, hovorím stále menej a menej a zajakávam sa, červenám sa a so sklopenými ušami sa bežím hneď schovať do svojej diery..

pretože si nevážim sám seba.
a preto prvé, čo musím urobiť, je zbaliť sám seba a mať sa rád.

17 komentárov:

Mária Magdaléna povedal(a)...

mam ta rada viac ako cedar a menej ako emental :) vitaj doma

-- kamikatze -- povedal(a)...

prvym krokom u uspechu je ze si si to priznal. verejne :)

Anonymný povedal(a)...

cmuk :-)

FanaticGay povedal(a)...

wow - tak do toho. Mna to vzdy tak prekvapi ked sa niekto kto vyzera / pise / dokazal / ma / vie / dopln si podla potreby / tak dobre /vela / zaujimavo / zasa dopln / ako ty ma taky problem so sebaakceptaciou. Nechcem nijako vyrybvat len ma to proste vzdy prekvapi. Drzim palce.

Anonymný povedal(a)...

kokos.tak toto je na zamyslenie... z čoho to potom mám ja? hmmm. ale tiež je to v tom asi.

Anonymný povedal(a)...

Je na tom cosi pravdy. Kto nema zdrave sebavedomie, tak je vnimany ako seda myska. Uhyba, boji sa kontaktu s inymi. S tymi sebavedomymi.

No revo maj na pamati, ze vzdy moze byt este horsie. Ze su ludia, co maju napr. krive oci, telo, cokolvek. (ako ta v mojom poste). Ake maju potom ti sebavedomie? Maj sa rad, aj druhi ta budu mat radi ;)

falosnica povedal(a)...

priznanie je za nami,teraz len najst cestu ako zacat mat rad sam seba..mozno pride raz cas,ked vykonas daco,co si nemyslel,ze vykonas, budes na seba nesmierne hrdy a zacnes sa mat rad uz len pre svoju sikovnost

Anonymný povedal(a)...

A co ked clovek co nema nejak vysoke sebavedomie je s tym spokojny. Co ked sa tak citi vo svojej kozi. A ma pocit ze to tak je spravne. Len trpi tym ze je odmietany spolocnostou. A je proste osamely. Co ked vie ake je to mat sebavedomie, len sa s nim neciti dobre, ma pocit ze sa na nieco hra. Co ked sa ho clovek dobrovolne zriekol, do istej miery...

Anonymný povedal(a)...

anonymny/a presne o to mi ide.. mat sa rad taky aky som.

Anonymný povedal(a)...

Maj sa rad... Lenze ak sa mas rad s malym sebavedomim, tak budes jeden z mala co Ta ma rad... Mozes byt akykolvek uzasny, budes ludom ukradnuty...

revo povedal(a)...

uf. aka davka depresie.
preco myslis?

-- kamikatze -- povedal(a)...

anonymny, tvoja veta "Co ked vie ake je to mat sebavedomie, len sa s nim neciti dobre... atd" je taka hlupost! cital si to po sebe? je rozdiel pretvarka, arogancia, namyslenost - a sebavedomie.
a vzdat sa sebavedomia dobrovolne? to je nejaka psychicka vada, nie? akoze obetujem cast sebavedomia aby som bola... viacej siva? mala viac pocit ze trpim a ze cely svet je nahovno? to uz je egotunelovanie!

pardon revko, nedalo mi.

Lev bez hrivy povedal(a)...

Kokos, ked sme uz u toho balenia a sebavedomia (aj ked neviem, ci to bola presne pointa), ja som sa to po rozpade jedneho vztahu ucil 2 roky... ale odvtedy som v pohode :-)

lizardik povedal(a)...

takže chceš sám seba zbaliť? v takom prípade dúfam, že to myslíš úprimne a nechceš sám seba len po..., hmm (do postele), a čo keď ti to vyjde, ale nakoniec sa sám so sebou rozídeš? čo potom?
v tvojom prípade navrhujem skôr platonickú lásku,
zamiluj sa do seba ako len najviac môžeš a urob pre seba všetko čo sa dá, bez toho aby si sa to dozvedel

drž sa :-)

Anonymný povedal(a)...

Kami... Egotunelovanie? Neviem... Viem cosom pisal a taka blbost to nie je... Mozno neviem, co to je sebavedomie... ale je dost pravdepodobne ze ho nemam... Kazdopadne je to jedno... Asi ho asi nikdy mat nebudem...

Anonymný povedal(a)...

ani ja ho nemám na rozdávanie... ale myslím, že keď človek stretne niekoho blízkeho, ktorý vás lúbi aj bez vášho sebavedomia, tak je to nádherné... a vďaka tomu človeku sa cítite oveľa lepšie a hlavne on je ten, ktorý vám pomáha lepšie zapadnúť medzi ostatných, do tohto VELKÉHO sveta... alebo aspoň mať zopár či jedného dobrého kamaráta, ktorí vám budú rozumieť a atď ako pri tom blízkom som písala... i ked je to big rarita *úškrn* ..blek

Anonymný povedal(a)...

This design is spectacular! You most certainly know how to keep a reader amused.
Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
(well, almost...HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and
more than that, how you presented it. Too cool!

Feel free to visit my web page: online casinos

počítadlo.abz.cz